Vacatures

Werken bij ZON Energie Connect Nederland

ZON streeft naar een duurzame toekomst waarin gebruik wordt gemaakt van lokaal aanbod van duurzame energie. Wil jij een baan met maatschappelijk belang, waarin jij het verschil kunt maken? Wij bieden dagelijkse uitdagingen met veel ruimte voor eigen initiatief in de dynamische wereld van de energietransitie! Naast de energietransitie houden wij ons bezig met loodgieters werkzaamheden voor bedrijven. Wij zijn een klein groot bedrijf; klein genoeg voor korte lijnen, veel persoonlijke aandacht en gezelligheid. Tegelijkertijd ook groot genoeg voor innoverende, gave en indrukwekkende projecten waarin je bouwt aan jezelf, ons team én aan ZON!

De openstaande vacatures voor ZON-ecN vind je onderaan deze pagina. De pagina met de vacatures van ZON transitie support en die van onze collegabedrijven binnen Energie voor Elkaar, staan op Smartrecruiters en vind je hier.

Denk jij wel bij ons te passen, alleen niet binnen een vacature op deze site, stuur dan een:

ZON is een duurzaam, jong bedrijf waarin continue uitbreiding zorgt voor een dynamische werkomgeving. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, ambitieuze en gedreven collega’s die klaar zijn voor een veelzijdige en uitdagende functie. Wil je graag deel uit maken van een organisatie die het verschil maakt? Vertel ons waarom en stuur je sollicitatie!

Openstaande vacatures